19:00

Tord FC

Referat: Husqvarna IF - Tord FC

Derbydags mot Tord FC
Domaren hann knappt blåsa för avspark innan vi hade gjort 1-0(45 sek). Målskytt Kasper som gav sig en fin födelsedagspresent. Ett par minuter senare blev det en märklig situation. Ingen fattade något men Tord kunde kvittera.
10 minuter senare var det dags igen för Tords andra mål efter vi hade blivit av med bollen vid fel läge.
Halvtidsvila 1-2.
Matchen rullade på samt Tord kunde öka ledningen 1-3 och 1-4 innan Jende kunde trycka dit vårat andra mål. Vi satsar allt framåt. Mitt i pressen så kunde Tord kontra in sitt 5:e mål för kvällen.
Mycket märklig match där resultatet inte speglar matchen eftersom vi hade lika väl kunnat vinna med 5-2.
Tyvärr är det 2 ord som skiljer lagen ikväll. Ineffektiv och effektivt.
Vi får fortsätta jobba med avslut på träningen
Negativt: Våran ineffektivitet
Positivt : Vi skapade otroligt många chanser. Tänk om vi hade satt hälften. Då hade vi gjort 8 mål
Domarinsatsen : Han var nog inte så sugen på att döma idag. Vi hade större förhoppningar eftersom vi vet att han är en bra domare. 3 stycken visslor av 5.

lör 29 aug 2015, 16:00 Tord FC - Husqvarna IF 2 - 1